Reisboek over Madagaskar

Ik ben heel erg trots op mijn boek Het zingen van de indri. In dit boek beschrijf ik mijn reis dwars door Madagaskar van de oeroude regenwouden in het noordoosten naar het droge doornig struikgewas van het zuidwesten.

Naast mijn reisverhalen bevat het boek wetenswaardigheden over het land, aan- en afraders over waar te verblijven, tips over wat te doen en prachtige foto’s. Op aanvullende webpagina’s op het reisplatform www.passionatenomads.nl zijn per hoofdstuk achtergrondinformatie, filmpjes en handige linkjes opgenomen. Het boek vormt samen met deze webpagina’s een bron van informatie over Madagaskar voor de reiziger en mensen die op een andere manier geïnteresseerd zijn in het land.

‘Dwars door’ boekenreeks
Het is het eerste boek van onze uitgeverij Passionate Nomads en het eerste deel van een boekenreeks met reisverhalen dwars door een stad, land of streek. Het is te koop via de webwinkel van Passionate Nomads, de boekenwinkels en bol.com. Op 16 maart 2019 wordt het boek gepresenteerd in ANNA@KV2, Korte Vijverberg 2 in Den Haag.

Interesse in het boek? Neem een kijkje op de website van Passionate Nomads!