Reizen met Passionate Nomads

Vanaf 1 januari 2017 is Passionate Nomads online, het reisplatform van journalist en schrijver Frederiek Lommen en mij. Hier nemen we onze bezoekers mee op onze reizen en bieden we een plek aan authentieke reisverhalen en achtergrondinfo over reisbestemmingen. We schrijven over de reishelden die ons voorgingen, recenseren reisboeken en geven ruimte aan gastbloggers die verder gaan dan de geijkte bezienswaardigheden en de reguliere platforms.

Al jaren ga ik tussen mijn opdrachten door zoveel mogelijk op reis. Soms gewoon om rond te kijken, soms om mijn expertise op andere plekken van de wereld in te zetten. Ik schreef hier al over op diverse websites, waaronder Afrikanieuws. Frederiek Lommen schrijft als journalist, schrijver en Griekenland-kenner op verschillende websites over haar reizen. Met onze gedeelde passie voor reizen, reisboeken en reishelden lag het voor de hand dit gezamenlijke project te benoemen naar één van de grote reishelden van de vorige eeuw: de Britse ontdekkingsreizigster en schrijfster Freya Stark, wier leven zo mooi wordt beschreven in de biografie Passionate Nomad van Jane Fletcher Geniesse.

Neem eens een kijkje op Passionate Nomads, en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. We zijn altijd geïnteresseerd in echte verhalen en nieuwe samenwerkingen. Is die interesse wederzijds? Stuur een mail naar info@beervisser.nl.

www.passionatenomads.nl