Grafisch werk

Een greep uit mijn grafische opdrachten:

Vormgeving

Boekontwerp voor Passionate Nomads: ik ontwierp zowel het binnenwerk als de kaft voor mijn eigen boek Het zingen van de indri. Dit wordt het sjabloon van de Dwars-doorreeks van dit online reisplatform. Hieronder de kaft.

Infographic voor de provincie Utrecht: ter ondersteuning van de interne communicatie rondom de vernieuwing van de ICT-infrastructuur ontwikkelde ik een infographic.

Grafische jaarverslagen van Kylián Productions: elk jaar een collage van in de publiciteit verschenen artikelen, een thematische illustratie van de wereldkaart, en een blik op het volgende jaar. Hieronder de binnenzijden van een aantal jaargangen.

Logo’s

Logo-ontwerpen voor onder andere communicatieadviesbureau de CommunicatieZaak, constructiebedrijf Decor8 International, jeugdtheatergroep Brût theatermakers, en het reisplatform Passionate Nomads en het reisproject Adventures of Mayombe.

Cartografie

Landkaarten voor een project van de IUCN, het boek Druiven en Droesem van auteur en Griekenland-specialist Frederiek Lommen, en ter illustratie van mijn eigen reisverhalen.