Grafisch werk

Een greep uit mijn grafische opdrachten:

Vormgeving

Infographics
Voor P-Direkt maakte ik onderstaande infographic over de veranderingen die de invoering van het Individueel Keuzebudget (IKB) met zich meebracht voor alle rijksambtenaren.

Ter ondersteuning van de interne communicatie rondom de vernieuwing van de ICT-infrastructuur van de Provincie Utrecht ontwikkelde ik onderstaande infographic.

Grafische jaarverslagen van Kylián Productions: elk jaar een collage van in de publiciteit verschenen artikelen, een thematische illustratie van de wereldkaart, en een blik op het volgende jaar. Hieronder de binnenzijden van een aantal jaargangen.

Logo’s

Logo-ontwerpen voor onder andere communicatieadviesbureau de CommunicatieZaak, constructiebedrijf Decor8 International, jeugdtheatergroep Brût theatermakers, en Uitgeverij Passionate Nomads en het reisproject Adventures of Mayombe.

Cartografie

Landkaarten voor een project van de IUCN, het boek Druiven en Droesem van auteur en Griekenland-specialist Frederiek Lommen, en ter illustratie van mijn eigen reisverhalen.

Boekontwerp voor Passionate Nomads: voor Uitgeverij Passionate Nomads ontwierp ik zowel het binnenwerk als de omslag van verschillende reisboeken. Hieronder de kaft van mijn boek Het zingen van de indri.