Dwars reisboek over Den Haag

Mijn derde boek De blauwe bol is in augustus 2021 gepubliceerd. In dit boek beschrijf ik mijn ontdekkingstochten dwars door mijn geboortestad Den Haag. Het is het vierde boek in de Dwars-door-reeks van Uitgeverij Passionate Nomads. 

Van de duinen in het noordwesten naar de polders in het zuidoosten, van zand naar veen, van geel naar groen, en van oud en nieuw en weer terug. Toen de wereld op slot ging en we niet konden reizen, ging ik op reis door mijn eigen stad. In De blauwe bol – dwars door Den Haag vind je naast reisverhalen veel achtergrondinfo en andere wetenswaardigheden over de buurten waar ik doorheen struinde. Op de website van Uitgeverij Passionate Nomads zijn per hoofdstuk aanvullende webpagina’s opgenomen met verdiepende info over de onderwerpen die in het boek voorbijkomen.

De blauwe bol is overal verkrijgbaar. Je kunt het ook bestellen in de webwinkel van Uitgeverij Passionate Nomads.