Boeken uitgeven met Passionate Nomads

Twee jaar na de lancering van het reisplatform Passionate Nomads zetten we een volgende stap met de oprichting van een uitgeverij. Het komende jaar brengen we met Uitgeverij Passionate Nomads twee boeken uit. Het eerste boek Het zingen van de indri – dwars door Madagaskar verschijnt in het voorjaar. Het wordt het eerste in een serie boeken waarin reisverhalen dwars door een land, streek of stad worden opgetekend. Het tweede boek in deze reeks verschijnt in het najaar.

Met het schrijven en uitgeven van authentieke reisverhalen wil Passionate Nomads mensen inspireren en nieuwe vormen van reizen en het schrijven over reizen uitvinden, uitdragen en faciliteren. ‘Slow travel’ is hierbij het uitgangspunt. We zoeken naar andere vormen van verblijf, kiezen zo veel mogelijk voor minder vervuilend vervoer en blijven langer op één plek om die beter te leren kennen en er over te schrijven. Met de boekpresentaties die we gaan organiseren, willen we verbinding maken tussen de landen waarover we schrijven en de lezers van onze verhalen.

Het zingen van de indri – dwars door Madagaskar
Het eerste boek dat we gaan uitgeven komt van mijn hand. Het beschrijft een reis van drie maanden door Madagaskar die ik ondernam in 2018, aangevuld met achtergrondinformatie en tips over reizen en verblijven in dit land. Houd de Facebookpagina van Passionate Nomads in de gaten voor de laatste stand van zaken van de publicatie van dit boek!

Passionate Nomads
Passionate Nomads is het reisplatform van Frederiek Lommen en mij. Hier vind je (gast)blogs, beeldverslagen, boekrecensies over reisboeken, portretten van reispioniers en ander reisnieuws. Meer informatie kun je vinden op de website van Passionate Nomads. Hier kun je je ook inschrijven voor een nieuwsbief die eens in het kwartaal verschijnt.